Rejtélyes, hogy ezek megtörténhetnek!

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Szegény Buciék!

By Administrator, on 12-09-2011 16:23

Views : 844

Published in : Celebek, Magyar celebek

Rafinált ez a bulvárújságírás! A gyanútlan ember első pillantásra azt hihetné, hogy sajnálják, ill. az olvasók sajnálatára apellálnak, pedig dehogy! Épp az ellenkezőjét érik el a cikkeikkel, vagyis amit eredetileg is szándékoztak.

 

38 milliót bukott a balesettel! - szólt a Blikk egyik címlapja. Kártérítések, elmaradt sztárgázsik - egy családi ház ára úszott el a felelőtlensége miatt.

Ebből persze a földi halandó mi az amit kihámoz? Azt, hogy bizonyos területen milyen összegeket képesek mozgatni egyik számláról a másik zsebbe! És milyen igaz! Hihetetlen ez a rengeteg pénz - na persze az érintett mindig kevesli -, amik bohócokról bohócokra száll. Persze sok nem bohóc is leszakítja a magáét, de egy közös van bennük: egyik sem dolgozik. Neki, a földi halandónak pedig háromszor kellene megszületnie, hogy egyszer legyen olyan háza... mert nem olyan jó a memóriája, hogy betanuljon oldalakat, és nem annyira gátlástalan, exhibicionista. Egyszerűen és természetesen(!) zavarja a sok száz szempár!

Sírnak mostanában ( és nem csak mostanában), hogy a magyar nép olyan keserű, kedvetlen, alig találni mosolygós embert. Igen, ez így van. Ők azok, akik dolgoznak.

Máshol is dolgoznak - hallom sokak hangját. Ez is igaz, csakhogy nem eredménytelenül sőt, kilátástalanul teszik, mint általában a magyarok. De még ez sem lenne oly nagy baj, ha nem lennének az ember körül, egyenesen bele az arcába tolva olyan ellenpéldák a saját nyomorúságos életéhez képest. (Ahogy meztelenül is akkor kínos igazán, ha körülötted mindenki fel van öltözve.) Nemzetközi tendencia, de hazainak biztos az, hogy mindegy mit csinálsz a pénzért, csak dolgozni ne kelljen. Csak beszélj róla... napi 10, 16, 18 órákat "robotoló" jól öltözöttek jönnek-mennek egyik munkaebédről a másik munkavacsorára, egyik hakniról a másik interjúra... És "dolgoznak"... isznak... drogoznak... cserben hagynak...bálokba járnak... isznak és csodálkoznak, ha élő emberként merik őket kezelni. De nem úgy kezelik, csak néha felcsillan rá a remény. Közlik is a lapok nagy bőszen, hogy micsoda megaláztatás; le kell adni majd a saját ruháját... és a fogvatartottak egyenruháját kell viselnie! Borzasztó! Tehát nem lesz különleges elbánásban része Stohl Andrásnak, ha bevonul. Igen, aha... A közelmúltban hallottam egy riportot a Lánchíd rádióban valami (a nevét elhallgató) szakmabeli szakértőt, aki azt mondta, hogy bár nemzetközi (EU-s) és hazai törvények egyértelműen kimondják; az igazságszolgáltatás előtt ugyanúgy egyenlő elbírálás alá kell, hogy essen minden ember, mint a Büntetés végrehajtási intézményekben! A kivételezés semmilyen formája nem megengedhető sem pozitív, sem negatív értelemben! Ez idáig rendben is van, nincs itt semmi újdonság, viszont a szakember azt is állította, hogy a gyakorlatban mégis van kivételezés! Minden politikus, politikához közel álló bűnöző, politikus-bűnöző, celeb és úgy általában ismert (anyagi vagy kapcsolati tőkével rendelkező) egyén akár egy négy csillagos szállodában is érezheti magát bármelyik börtönben vagy fogházban.

A robotoló rabszolgák, akiknek a Tesco jogásza írja az új Munka Törvénykönyvét, aki az éhbére után is ugyanannyi százaléknyi adót fizet, mint a milliomos munkaebédes, tátott szájjal bámul, és olvassa a remekebbnél remekebb cikkeket, hogy sajnálhassa a szegény jómódúakat -  ha már magát nem tudja. Mert inkább szégyenkezik - miattuk, a világ miatt!

Last update: 12-09-2011 17:29

Felhasználók hozzászólása A cikk elérése egy weboldal számára Kedvenc Nyomtatás Küldés emailen Mentés, mint 'del.icio.us's Kapcsolódó cikkek Olvass tovább

PDF
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csinálj úgy, mint egy újságíró!

Névnap

Ma 2017. december 12., kedd, Gabriella napja van. Holnap Luca és Otília napja lesz.

Fórumok

Bejelentkezés

Szavazó 3

Mennek börtönbe az előző kormány vezetői?
 

Szavazó 2

Legyen-e Állatrendőrség Magyarországon?
 

Szavazó

Melyik a legröhejesebb vénember?
 

Fortweb

Hirdetés

Random fotők


Keress az oldalon!

Jelenlévők

Oldalainkat 39 vendég böngészi

Statisztika

Tagok : 804
Tartalom : 35
Tartalom találatai : 24421